vrijdag 6 april 2012

Woensdag 28 maart 2012 - Onze laatste vrije dag

Voor deze ochtend hebben we de wekker op kwart over zes gezet. Dit om alle andere gasten voor te zijn met het douchen. Mocht wel als je voor half tien je ogen al dicht doet. Zo hebben we een lekkere lange vrije dag. Om zeven uur zitten we al weer op het terras. Nog wel even met een vestje aan, maar het belooft weer een prachtige dag te worden. Onder het genot van een kopje thee kijken we uit op wel honderd zwaluwen die hun dag ook beginnen. Het is hier heerlijk stil. Wat een rust na Pokhara. We weten nog niet wat we gaan doen vandaag, Dus we schrijven eerst (eindelijk!!!!) de kaarten en we posten ze hier in Bandipur.

Er is hier genoeg te beleven, maar die bergen gaan mij een beetje killen. Mijn knieën dan. Dus een wandeling naar de grot 450 meter beneden ons gaat te veel worden. We moet ook weer terug naar boven.

Net een rondje gemaakt door het hotel. Elk hoekje is anders en zo geweldig leuk ingericht. Wat veel zitjes hebben ze gecreëerd. We voelen ons er echt thuis.

En als je dan hier op het terras zit blijkt er ook genoeg te beleven. Ik mag een kijkje nemen in de keuken om foto‘s te maken. Wat een geweldige keuken. Ik schiet weer prachtige plaatjes. Van de keuken uiteraard, maar ook van de mensen die er in werken. Als je dat vraagt vinden ze dat gelijk goed. Ze lijken ook erg vereerd te zijn. Dat maakt het extra leuk.Margreet is bezig met het verslag van gisteren en opeens zit er een pracht van een leguaan op het muurtje. De fototoestellen worden er weer bij gepakt. Dan is het (tweede) kaartje van mijn toestel vol. Raar hè? Maar ik kan het kaartje nog op tijd verwisselen om te zien hoe de leguaan zijn vrouwtje heeft gevonden en haar eens stevig van achteren neemt. Lol. Jammer dat we net te laat waren om hier een foto van te maken.

Actie……….. De leguaan is weer terug.

Na de lunch maken we even een wandelingetje en daarna zitten we te lezen op het terras van The Old Inn. De lucht begint te dreigen en we horen gerommel van onweer. We hopen echt op veel regen, want de besneeuwde bergtoppen hebben we niet meer gezien na onze “Tijgerberg”. Op een andere berg ontstaat een brandje. Wat waarschijnlijk met opzet is aangestoken om de grond vruchtbaar te maken. Wij vinden het wel een erg groot fikkie. Maar het blijkt onder controle te worden gehouden.

The Old Inn is intussen goed gevuld met gasten en er wordt een groots diner voorbereid. En lekker dat het is. We eten binnen vanwege de onweersdreiging. En je moet The Old Inn echt hebben gezien om er een indruk van te krijgen hoe knus het daar is.

En alweer is er een dag voorbij en het regent niet.Geen opmerkingen:

Een reactie posten