vrijdag 6 april 2012

Zondag 1 april 2012 - Weer thuis

Gisteren hebben we tot acht uur uitgeslapen. Wat een luxe. Om twee uur in de middag worden we voor de laatste keer opgehaald door Harry. We besluiten tot die tijd bij het hotel te blijven en geen spannende dingen meer te ondernemen en sturen het laatste mailtje vanuit Nepal naar huis.


De Nepalezen begrijpen echt niets van de zomertijd. Het vliegtuig vertrekt niet een uur eerder, maar een uur later vanaf Kathmandu.


We zijn nu een uur eerder vertrokken vanaf ons hotel. Spijt hebben we daar echt niet van........... Het inchecken duurt echt vreselijk lang. Eer we door alle controles heen zijn, zijn we al weer een paar uur verder. De tijd gaat snel. In de rij ontmoeten we de groep Nederlanders weer en wisselen we over en weer onze verhalen uit.


Na de tussenstop is Sharja (Verenigde Emiraten) waar de crew wordt vervangen, vliegen we naar Burgas (Bulgarije) om te tanken. Drie keer starten en drie keer landen. Ook weer erg bijzonder.


Uiteindelijk landen we om tien over vijf in de ochtend een beetje erg brak op Schiphol. En stap ik thuis om kwart over zeven binnen. Nu eerst een kop koffie alvorens mijn eigen bedje weer in te duiken.


We hebben een prachtvakantie gehad en kunnen daar met de foto's en de verhalen voorlopig weer een jaar op terug kijken. We hebben al zo'n beetje besloten waar de volgende reis naar toe zal gaan.De foto's worden binnenkort geplaatst op mijn website www.pieternell.nl2 opmerkingen:

  1. Wow its informative post thanks for sharing it

    Book online bus ticket from Redbus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Such an amazing blog post….very informative also…. I gain a lot of information from this..thanks for sharing it..
    Book online bus ticket from Redbus

    BeantwoordenVerwijderen